Bolig | Varmepumper

Vi har erfaringen som gir deg trygghet for et godt kjøp av varmepumpe til din bolig eller leilighet. Vi ønsker fornøyde kunder.

Valg av varmepumpe til bolig

Boliger og leiligheter har forskjellig utforming og størrelse. Vi anbefaler at vi kommer på befaring slik at vi kan gi deg det beste rådet for valg av varmepumpe. Dette gjør kjøp av varmepumpe både enkelt og trygt for deg.

Plassering, areal, rominndeling og bruksmønster er alle faktorer som er individuelle for akkurat ditt bosted. Vi ønsker å finne den riktige varmepumpen til deg – den med nok kapasitet og riktige egenskaper (utseende, lyd etc), og som samtidig har en gunstig pris.

Luft/luft er den vanligste varmepumpetypen, og også den som er enklest å ettermontere på de fleste hus. Luft/vann har blitt stadig mer populært i forbindelse med vannbåren varme i gulvet og mer effektive varmtvannsberedere. Les mer om luft/vann lenger nede på denne siden.

Kontakt oss for råd, info og priser
 

Se våre kampanjer

Vårt utvalg av varmepumper for bolig og leilighet

Du finner våre viktigste luft/luft-modeller i listen under. Skulle du ha spesielle behov som ikke er dekket av disse er vi selvsagt behjelpelige å skaffe andre modeller.

Våre merker

Mitsubishi, Fujitsu, Panasonic, Daikin, Toshiba

Mitsubishi Electric

Mitsubishi – Stillegående teknologi

Alle luft/luft varmepumpene i Mitsubishi Electric serien er svært stillegående. Dette er selvsagt svært viktig for komforten i en bolig eller leilighet. Det er stor diameter på innedel viften slik at mye varme kan flyttes med lav hastighet. Vinkelen på viftebladene er perfekt utformet slik at lydtrykket blir minimalt. I tillegg gir varmepumpens størrelse og utforming mye luftgjennomstrømning som gir lav lyd og svært bra virkningsgrad.